Ebba Johansson

time will tell, heaven or hell

Twin Peaks

Kategori: Dagligt skit

(null)

(null)

(null)

(null)

En av dagarna tog vi oss till Twin Peaks. Två kullar som finns på hög höjd och där man ser hela San Francisco mer eller mindre. Vi tog en uber hit. Det är så himla smidigt att ta uber här i USA och det kostar knappt något...vi bor där alla höghus och skyskrapor är på bilden och vi tog en uber där ifrån för typ 50 spänn? Vi har verkligen utnyttjat uber under hela vår vistelse här...som jag kommer sakna det i Sverige! 

(null)

(null)


Idag checkade vi ut från hotellet i San Francisco och är tillbaka i Palo Alto. Rätt mysigt faktiskt. Vi gjorde mer eller mindre allt man kan göra i SF när vi var där. Allt utom att besöka Alcatraz.
 Kan inte direkt rekommendera SF för en längre semester. Hemlösa är ett stort problem i SF och det är hemskt att se. Folk tar sprutor mitt bland folk, utanför affärerna mm. Sett massor av unga hemlösa inklusive barn...(hur det nu går till). McDonalds är fyllt med hemlösa för det är det enda de har råd med, jag kunde inte gå in där och handla med gott samvete så jag valde att lämna affären.