Ebba Johansson

time will tell, heaven or hell

Polisen i Makarska var ett skämt?

Kategori: Dagligt skit

När vi kom till polisstationen i Makarska så fick vi vänta en bra stund innan vi kom fram. Det var en dam som stod framför oss och hon började prata med oss för vi såg lite förvirrade ut om var vi skulle stå för att rapportera en stulen telefon. Hon hade väntat en halvtimme innan vi kom..När det blev hennes tur till slut så slår polisen igen luckan mitt framför näsan på henne, haha! Hon bankade dock på rutan så öppnade han igen typ som "what!?"  

När det blev vår tur så berättade vi om vad som hänt och att vi visste var den var samt att vi ville anmäla. Den här polisen ville absolut inte få något extra arbete så han sa "fortsätt ringa till mobilen så kanske den som tagit sen svarar". Vi har ju gjort detta flertalet gånger under 3 dagar redan och sa det till honom. Då tyckte han att vi skulle komma tillbakablick ett par dagar för att se om någon har lämnat in den och om den då intr är här kan vi anmäla...Så de orkade nog inte med turister och skriva rapporter. Vi kommer ju inte att åka dit igen. Som tur är räcker det med en svensk anmälan till försäkringsbolaget :-)

Idag har vi parasailat vilket var häftigt. Vi valde att gå high och det var ca 70 m upp. Otroligt fin överblick man fick av rivieran. Dock var det lite läskigt imellanåt, speciellt när Jesper började förklara vad som händer när man faller från 70m rätt ner i vattnet...

Här chillar vi just nu! Vi springer mellan poolen och solstolarna hela tiden.

Utsikten alltså...wow!

Kommentera inlägget här: