Ebba Johansson

time will tell, heaven or hell

En sista dag i Hollywood

Kategori: Dagligt skit

Igår åkte vi på ännu ett köpcentrum. Jag tror vi har gått igenom alla köpcentrum som ligger i närheten av där vi varit. Jag fick köpt en hel del grejer igår också, får passa på då det troligen var sista shoppingdagen. Idag tänker vi bara ligga på stranden :-) Det är sista dagen för oss i Hollywood och stranden. 

 Imorgon åker vi till downtown Miami! Vi ska komma här ifrån så tidigt som möjligt så vi får en hel dag i Miami. Ser fram emot vårt hotell...ska vara pool på taket så man ser ut över stan! Det ska bara bli skönt att få sova i en annan säng, haha. Sängen som vi har här är OK men man känner typ fjädrarna i den när man sover. 

 Vi har hoppat över Everglades också pga den hemska trafiken som finns på Miami highways. Alla var spyfärdiga efter vår tur till Key West. Folk kör som idioter här och det kanske också därför vi sett ett par olyckor, där den sista var riktig otäck. Ena bilen fanns inte ens kvar, var helt tillplattad och brandmännen sågade. Som jag tidigare sagt, det finns flera filer och folk korsar hur som helst. Det finns inget system för hur det funkar. Man kan även köra av på både högern och vänster sida så man kan aldrig ligga "safe" i högerfilen utan vi blir också tvungna att korsa (dock så kör vi mycket lugnare än de allra flesta). Men det är de som kör aggressivt i 130km/h som måste panikbromsa och svänger snett över alla fem filer osv. De tar alla på den gång, de blinkar inte över i en fil utan de sneddar över allihopa på en och samma gång. Usch. 

 Dessa "småvägarna" gillar vi. Bara tre filer :-) Här var vi på väg mot Fort Lauderdale och ett köpcentrum :-)
 

Vi hörs!

Kommentera inlägget här: