Ebba Johansson

time will tell, heaven or hell

Dag 1

Kategori: Dagligt skit

Första hela dagen här och vi har varit på IKEA och handlat lite småsaker till Jespers rum. Kan ju inte se ut hur som helst :-) Vi passade också på att handla lite svensk tillbehör till julbordet när vi va där, sill, kaviar, mm.  Vi tänkte inte göra något speciellt här den 24e för att fira utan vi är 3 svenskar här så vi tänkte nog bara äta lite gott och kanske spela lite spel.  Det är ju inte imorgon som själva firandet sker här i USA utan det är på måndag på juldagen. 

På IKEA träffade vi på en dam som Jesper är bekant med sedan tidigare. Hon arbetar på stanford och håller lite studentgrejer där och är lite halvt galen i Sverige, haha. Hon var så gullig. Hon erbjöd oss skjuts hem från IKEA istället för Uber. Hon erbjöd mig även att låna kläder av henne eftersom bagaget fortfarande är borta.  Sen skjutsade hon oss till Target, där man kunde handla nödvändigheter som tandborste, hygienartiklar som jag verkligen behövde. 

Inte nog med det så tog hon oss (främst mig, Jesper har ju redan sett det mesta) på en rundtur med bilen runt hela stanford. Det är såååå stort! Man behöver verkligen en bil för att ta sig runt. Körde även runt i resident area där, the president, alla professorer och lite mer uppsatta folk inom stanford bor. Det var inte dåliga hus som vissa hade. 

Jag var tvungen att sova lite på EM (jetlag) men sen tog vi oss till en liten mysig affär som ligger rätt nära för att handla lite frukost till dagarna framöver. 

Nu har vi nyss käkat kvällsmat och tänkte lägga oss framför Netflix. Nu när jag skriver detta så börjar Sverige vakna upp till julafton :-) God Jul på er!
(null)

(null)


(null)





Kommentera inlägget här: